ΑΜΕΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλαμβάνω κάθε τεχνική εργασία

Εξυπηρετώ κάθε τεχνική ανάγκη

Σε όλη την Αθήνα και Αττική 

Εξυπηρέτηση &  Κυριακές & αργίες

 6932 860310    210 7520513 

Γιώργος Τρουλλινός 

6932860310

info@astyservice.gr

Υδραυλικά Καλοριφέρ

Αριθμός Αδείας 1626/Α

HOME ΑΠΟΡΙΕΣ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ON LINE ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ banner.astyservice.gr EMAIL LINK
Διαβάστε "Περί Δημοκρατίας και περί Κοινωνίας"

Αναζητήστε το περιεχόμενο των ιστοσελίδων μας μέσα από δεκάδες απαντήσεις μας σε ερωτήσεις και απορίες επσκεπτών. Αντι για τον  παραπάνω τίτλο ερώτησης μπορείτε να γράψετε άλες λέξεις πχ θερμοσίφωνας ή ηλιακός κλπ.

Απαντήσεις στις απορίες σας μέσα από την αναζήτηση του www.Google.com Υποβάλλετε σχετικές λέξεις και βρείτε εδώ τις σχετικές απαντήσεις

ΜΑΙΚΛ 188.4.246.120 _ 188.4.246.120 _ _ _

ΜΠΟΙΛΕΡ-ΒΑΛΒΙΔΑ ΗΛΙΑΚΟΣ

Ερώτηση   Καλημέρα έχω μποιλερ 160 με συλλεκτη ηλιακό συνδεδεμένο με καλοριφερ.Αρχισε να τρέχει το στρογγυλό δοχείο που είναι συνδεδεμένο με το μποιλερ και τον συλλέκτη. Ηρθε ο υδραυλικός κόλλησε την τρύπα στο δοχείο και του έβαλε μια βαλβίδα. Μου είπε ότι όταν τρέχει ξανά απο την βαλβίδα(πράγμα το οποίο συνέβει μετα απο λίγο) έχει πρόβλημα το μποιλερ και θέλει αλλαγή. Συμφωνείτε ?
Απάντηση  Το μπόϊλερ του ηλιακού θερμοσίφωνα που είναι κλειστού τύπου, δηλαδή παίρνει αντιψυκτικά για προστασία από τον παγετό, αυτό λοιπόν το μπόϊλερ έχει σε κάποιο σημείο μία ή δύο σωλήνες που επικοινωνούν με το κλειστό κύκλωμα. Αν έχει μία σωλήνα από όπου συμπληρώνουμε το αντιψυκτικό , ανάλογα τον κατασκευαστή, την ταπώνουμε για να μην εξατμίζεται το αντιψυκτικό με βαλβίδα ασφαλείας χαμηλής πίεσης 2bar ή και ποιο λίγα bar, έχουμε όμως και ηλιακούς θερμοσίφωνες χωρίς βαλβίδα αλλά με δοχείο διαστολής ανοικτό με μικρή οπή όπως ο ηλιακός GAUSER . Αν το μπόϊλερ έχει και δεύτερο σωλήνα που χρησιμεύει στην εξαέρωση του μπόϊλερ όταν το γεμίζουμε με αντιψυκτικό, αυτόν τον σωλήνα απλά τον ταπώνουμε γιατί δεν υπάρχει λόγος να βάλουμε δεύτερη βαλβίδα ασφαλείας. Σε πολλές περιπτώσεις στον ένα σωλήνα του κλειστού κυκλώματος έχουμε και ένα δοχείο διαστολής με τάπα στο πάνω μέρος ή με βαλβίδα – ταπα ή με μικρή οπή όπως ο ηλιακός GAUSER. http://www.astyservice.gr/imag_pageq/doxeio_diast.jpg Όταν λοιπόν από την βαλβίδα ασφαλείας ή την μικρή οπή του δοχείου διαστολής αρχίσει να βγαίνει νερό σκέτο ή με αντιψυκτικό ή με σκουριές κλπ τότε έχουμε την εξής βλάβη. Το κλειστό κύκλωμα του αντιψυκτικού τρύπησε και επικοινωνεί με το νερό χρήσης, επειδή το νερό χρήσης έχει πίεση πχ 3bar ή και παραπάνω εισχωρεί στο κλειστό κύκλωμα του αντιψυκτικού και βγαίνει από την βαλβίδα ασφαλείας των 2bar ή από την μικρή οπή του δοχείου διαστολής όπως στον ηλιακό θερμοσίφωνα GAUSER. Τώρα αν έχω δοχείο διαστολής με μικρή οπή όπως ο ηλιακός GAUSER ή έχω άλλου τύπου και βάλω τάπα ή βαλβίδα ασφαλείας ποιο μεγάλη για να σταματήσει η διαρροή , τότε εγκλωβίζω την πίεση του δικτύου στο κλειστό κύκλωμα του ηλιακού θερμοσίφωνα .Δηλαδή το κλειστό κύκλωμα του ηλιακού θερμοσίφωνα, που συμπεριλαμβάνει και τον ή τους συλλέκτες, θα έχει πίεση μεγαλύτερη από αυτή που αντέχει με κίνδυνο να τρυπήσουν και οι συλλέκτες, όχι μόνο από την πίεση αλλά και από την έλλειψη αντιψυκτικού κατά την διάρκεια του πρώτου παγετού. Διότι το αντιψυκτικό του κλειστού κυκλώματος όταν έχει διαρροή φεύγει προς τα έξω ενώ όταν ταπώσουμε το μπόϊλερ, ανακατεύεται με το ζεστό νερό που κάνουμε μπάνιο!. Αν λοιπόν θέλουμε να κρατήσουμε τους συλλέκτες και να αντικαταστήσουμε μόνο το μπόιλερ τότε πρέπει να το κάνουμε άμεσα πριν τρυπήσουν και οι συλλέκτες.

Τρουλλινός Γιώργος 6932860310 Υδραυλικές εργασίες σε όλη την Αθήνα - Αττική Αμπελόκηποι, Γκύζη, Κερατέα, Νέα Ερυθραία, Παπάγου, Χαλάνδρι
Αν σας απασχολεί παραπλήσιο θέμα ρωτήστε συμπληρωματικά. Ακόμα μπορείτε να σχολιάσετε ή να προσθέσετε κάτι στην υπάρχουσα απάντηση.
 

Όνομα / επώνυμο

 (προαιρετικό)

e- mail

 (προαιρετικό)

Γράψτε εδώ την Ερώτηση/Σχόλιο/Απάντηση

Λύσεις για όλα τα μικρά ή ΜΕΓΑΛΑ τα εύκολα αλλά και τα δύσκολα τεχνικά προβλήματα

ΑΜΕΣΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

[ Νεότερες Ερωτήσεις ]

Den Vgazei Zesto Nero O Hliakos 8ermosifonas

ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Δεν σβήνουν τα καλοριφερ

Ηλιακος Nobel..

Αποξήλωση δεξαμενής πετρελαίου.

Problima Me Ton Geitona Gia Ton Kapno Tis Kaminadas Moy

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

Απώλεια ζεστού νερού Boiler

Βλάβη στην θέρμανση των σωμάτων

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ Ei

Άνοιγμα βαλβίδας ασφαλείας Boiler

Αλλαγή του τρόπου θέρμανσης και επιβολή πληρωμής των δαπανών θέρμανσης μαζί με το ενοίκιο.

Μηδαμινή απόδοση BRAUNIK

Solar Kit ή όχι?

Ρυθμιση θερμανσης καλοριφερ

ΜΠΟΙΛΕΡ-ΒΑΛΒΙΔΑ ΗΛΙΑΚΟΣ

Υγρασία σε εσωτερικό τοίχο

Οικονομία στα καύσιμα.

Εξαεροση ηλιακου

Επιβολή του υ στην θερμανση.

Εγκατάσταση τζακιου σε παλια πολυκατοικια

Συντηρηση ηλιακου θερμοσίφωνα Amcor

Ηλιακος δεν διατηρει το ζεστο

Αυτόνομη Θέρμανση

Κυβισμός

ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ

Boiler με καλοριφερ

ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ

Το μπουρι της ξυλοσομπας σταζει

Επιστροφη καπνου

[ Παλαιότερες Ερωτήσεις ]


Ρωτήστε μας οτιδήποτε σχετικό με την ύδρευση και τα υδραυλικά, βρύσες, μπαταρίες, καζανάκια, νεροχύτη, νιπτήρα, οτιδήποτε σχετικό με την θέρμανση και τον κλιματισμό με λέβητες καλοριφέρ, κεντρική θέρμανση και αυτόνομη, ηλεκτροβάνες και κυκλοφορητές, οτιδήποτε σχετικό με ζεστά νερά χρήσης από θερμοσίφωνα, ηλιακό, μπόϊλερ, ταχυθερμοσίφωνα ηλεκτρικό ή φυσικού αερίου και σύντομα θα σας απαντήσουμε εδώ στο site ή και στο email σας αν το επιθυμείτε (το email σας δεν θα είναι ορατό στο site)

Όνομα / επώνυμο

 (προαιρετικό)

e- mail

 (προαιρετικό)

Τίτλος Ερώτησης

Η ερώτηση σας

 

ΑΜΕΣΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Αμπελόκηποι, Γκύζη, Κερατέα, Νέα Ερυθραία, Παπάγου, ΧαλάνδριΑγία Βαρβάρα, Αγία Παρασκευή, Αγιο Δημήτριο, Αγιοι Ανάργυροι, Αθήνα, Αιγάλεω, Αλιμος, Αμπελόκηποι, , Αμπελόκηποι, Ανάβυσσο, Αργυρούπολη, Αρτέμιδα, Ασπρόπυργος, Αχαρνές, Βάρη, Βάρκιζα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βριλήσσια, , Βύρωνας, Γαλάτσι, Γέρακα, Γκύζη, Γλυκά Νερά, Γλυφάδα, Γουδί, Δάφνη, Δαφνί, Δραπετσώνα, Εκάλη, Ελληνικό, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Ίλιο, Καισαριανή, Καλλιθέα, Καματερό, Κερατέα, Κερατσίνι, Κηφισιά, Κολονάκι, Κορυδαλλός, Κορωπί, Κρωπία, Λιόσια, Λυκόβρυση, Μάνδρα, Μαρούσι, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Μέτς, Μοσχάτο, Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Νέα Μάκρη, Νέα Πεντέλη, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νέο Ηράκλειο, Νέο Ψυχικό, Νέος Κόσμος, Νίκαια, Ντράφι, Παιανία, Παλαιό Φάληρο, Παλλήνη, Παπάγου, Πειραιά, Πεντέλη, Πέραμα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πεύκη, Πικέρμι, Ραφήνα, Ρέντη, Ταύρο, Υμηττό, Φιλοθέη, Φιλοπάππου, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Χολαργός, Ψυχικό,