ΑΜΕΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλαμβάνω κάθε τεχνική εργασία

Εξυπηρετώ κάθε τεχνική ανάγκη

Σε όλη την Αθήνα και Αττική 

Εξυπηρέτηση &  Κυριακές & αργίες

 6932 860310    210 7520513 

Γιώργος Τρουλλινός 

6932860310

info@astyservice.gr

Υδραυλικά Καλοριφέρ

Αριθμός Αδείας 1626/Α

HOME ΑΠΟΡΙΕΣ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ON LINE ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ banner.astyservice.gr EMAIL LINK
Διαβάστε "Περί Δημοκρατίας και περί Κοινωνίας"

Αναζητήστε το περιεχόμενο των ιστοσελίδων μας μέσα από δεκάδες απαντήσεις μας σε ερωτήσεις και απορίες επσκεπτών. Αντι για τον  παραπάνω τίτλο ερώτησης μπορείτε να γράψετε άλες λέξεις πχ θερμοσίφωνας ή ηλιακός κλπ.

Απαντήσεις στις απορίες σας μέσα από την αναζήτηση του www.Google.com Υποβάλλετε σχετικές λέξεις και βρείτε εδώ τις σχετικές απαντήσεις

84.205.227.4 _ 84.205.227.4 _ _ _

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΠΑΓΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Ερώτηση   ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ 4ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΟΡΟΦΟΣ), 4ΟΡΟΦΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΑΣ (ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο 3ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΕΩΣ ΤΗ ΜΕΣΗ (ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ), ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΩΡΕς ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΑΕΡΩΣΗ (ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΩς ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ).ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΨΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ (ΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ) ΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ ΤΟ ΠΑΓΙΟ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ : ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΒΛΑΒΗ? ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΙΟ? ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ?
Απάντηση  Να ελέγξετε αν το ποσοστό του παγίου είναι κατόπιν ενυπόγραφης μελέτης μηχανολόγου ή είναι αυθαίρετα επιλεγμένο. Στην πρώτη περίπτωση πρέπει να συμφωνήσουν όλοι οι ιδιοκτήτες για κάποια προσωρινή έστω αλλαγή στην δεύτερη περίπτωση να αμφισβητήσετε την ορθότητα του ποσοστού και να ζητήσετε ή να το συζητήσετε μεταξύ σας ή να το αναθέσετε σε μηχανολόγο για υπολογισμό.
2021-12-20
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:2
Καλησπέρα σας! Σε περίπτωση που το διαμέρισμα παραμένει κλειστό τους χειμερινούς μηνες απο 7ετίας, στον δε κανονισμό της πολυκατοικίας υπάρχει αρθρο στο οποιο περιλαμβάνεται η περίπτωση της εξαίρεσης από την πληρωμή καυσίμου σε ποσοστό 60% για διαμερισματα που δεν λειτουργούν τα θερμαντικά σώματα για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 30 ημερών,( μετα απο ειδοποίηση του διαχειριστη προ 10ημέρου και κλείσιμο των θ.σωμάτων),υπάρχει η υποχρέωση για πληρωμή του παγίου σε φυσικό αέριο? Σημειωτέον, ότι ο κανονισμός έγινε το 1978 και αναφέρει το ενδεχόμενο της υπαγωγής στην αυτόνομη θέρμανση, η δε οικοδομή λειτούργησε εξ αρχής με καθεστώς αυτονομίας. Ερώτημα 2ο Θα δεχθούμε την κατ' αναλογία εφαρμογή του καταστατικού και για την αυτόνομη θέρμανση και συνεπώς την έκπτωση εκ του παγίου του ποσοστού του 60% και την πληρωμή από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος μόνο του 40% του παγίου σε περίπτωση μη χρήσης της αυτονομης θέρμανσης με την πρόσφατη αλλαγή σε φυσικό αέριο ή θα πρέπει να πληρώνετσι ολόκληρο το πάγιο από τον απόντα ιδιοκτήτη? Ευχαριστώ πολύ!!!
Απαντηση Νο:2
Απαλλαγή από το καύσιμο σε κάποιο ποσοστό έχουμε στην κεντρική θέρμανση, ενώ στην αυτόνομη θέρμανση έχουμε συνήθως 100% απαλλαγή από το πάγιο, στις περιπτώσεις πάντα, που προβλέπονται από νόμους ή καταστατικό. Τρουλλινός Γιώργος.


Τρουλλινός Γιώργος 6932860310 Υδραυλικές εργασίες σε όλη την Αθήνα - Αττική Ίλιο, Αργυρούπολη, Κερατέα, Βριλήσσια, Κολονάκι, Βουλιαγμένη
Αν σας απασχολεί παραπλήσιο θέμα ρωτήστε συμπληρωματικά. Ακόμα μπορείτε να σχολιάσετε ή να προσθέσετε κάτι στην υπάρχουσα απάντηση.
 

Όνομα / επώνυμο

 (προαιρετικό)

e- mail

 (προαιρετικό)

Γράψτε εδώ την Ερώτηση/Σχόλιο/Απάντηση

Λύσεις για όλα τα μικρά ή ΜΕΓΑΛΑ τα εύκολα αλλά και τα δύσκολα τεχνικά προβλήματα

ΑΜΕΣΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Liberalism or Democracy?  What is Liberalism?
Liberalism is the Freedom provided by the elected or not, Ruler, Emperor, Ruler, Lord one or many etc.,
Libéralisme ou Démocratie? Qu'est-ce que le Libéralisme ?
Le libéralisme est la Liberté accordée par l'élu ou non, le Souverain, l'Empereur, le Souverain,..

liberalismus oder demokratie?  was ist liberalismus?

liberalismus ist die freiheit, die der gewählte oder nicht gewählte herr, kaiser, könig, ...

[ Νεότερες Ερωτήσεις ]

Ηλιακός 300 λτ και μέση ηλιοφάνεια

Αυτοματοποιηση διακόπτη μποιλερ.

Πρόβλημα με καινουργιο ηλιακο Μαλτέζο.

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ.

Υγρασία απο λούκι

ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Δοχειο διαστολης & απαιτούμενος αέρας.

Εγκατασταση καλοριφερ & ομοιόμορφη θέρμανση.

Παγιο αυτονομης θερμανσης

ΠΑΓΙΟ ... ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Ο ωρομετρητής αύξησε την ένδειξή του.

ΗΛΙΑΚΟΣ ΝOBEL 160L..

Πιεστικό για 7 μπάνια

Διακοπή από κεντρική θέρμανση

Den Zesteni O Iloakos Termosinfonas.

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΠΑΓΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Το ζεστο νερο μυριζει πετρελαιο

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ

Ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας δε ζεσταίνει νερό

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ-ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΤΟΙΧΩΝ

Κατανάλωση πετρελαίου σε παλαιό διαμέρισμα με αυτόνομη θέρμανση.

ΤΟ ΜΠΟΙΛΕΡ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΤΑΖΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΩ?

Δεν θερμαινει

Συνδεση πολυκατοικιας με φ.αεριο με μοναδες για καθε διαμερισμα χωριστα

Τοποθέτηση ηλιακου θερμοσιφωνα σε σημειο χαμηλοτερο της οικιας μου

Διαροή καπνού

Tρεχει νερο απο το πλυντηριο.

Δεν έχω θέρμανση

ΑΠΟΡΙΑ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΑΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΩΣΤΑ..

Μεγάλη κατανάλωση καυστήρα αερίου

[ Παλαιότερες Ερωτήσεις ]


Ρωτήστε μας οτιδήποτε σχετικό με την ύδρευση και τα υδραυλικά, βρύσες, μπαταρίες, καζανάκια, νεροχύτη, νιπτήρα, οτιδήποτε σχετικό με την θέρμανση και τον κλιματισμό με λέβητες καλοριφέρ, κεντρική θέρμανση και αυτόνομη, ηλεκτροβάνες και κυκλοφορητές, οτιδήποτε σχετικό με ζεστά νερά χρήσης από θερμοσίφωνα, ηλιακό, μπόϊλερ, ταχυθερμοσίφωνα ηλεκτρικό ή φυσικού αερίου και σύντομα θα σας απαντήσουμε εδώ στο site ή και στο email σας αν το επιθυμείτε (το email σας δεν θα είναι ορατό στο site)

Όνομα / επώνυμο

 (προαιρετικό)

e- mail

 (προαιρετικό)

Τίτλος Ερώτησης

Η ερώτηση σας

 

ΑΜΕΣΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Ίλιο, Αργυρούπολη, Κερατέα, Βριλήσσια, Κολονάκι, ΒουλιαγμένηΑγία Βαρβάρα, Αγία Παρασκευή, Αγιο Δημήτριο, Αγιοι Ανάργυροι, Αθήνα, Αιγάλεω, Αλιμος, Αμπελόκηποι, , Αμπελόκηποι, Ανάβυσσο, Αργυρούπολη, Αρτέμιδα, Ασπρόπυργος, Αχαρνές, Βάρη, Βάρκιζα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βριλήσσια, , Βύρωνας, Γαλάτσι, Γέρακα, Γκύζη, Γλυκά Νερά, Γλυφάδα, Γουδί, Δάφνη, Δαφνί, Δραπετσώνα, Εκάλη, Ελληνικό, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Ίλιο, Καισαριανή, Καλλιθέα, Καματερό, Κερατέα, Κερατσίνι, Κηφισιά, Κολονάκι, Κορυδαλλός, Κορωπί, Κρωπία, Λιόσια, Λυκόβρυση, Μάνδρα, Μαρούσι, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Μέτς, Μοσχάτο, Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Νέα Μάκρη, Νέα Πεντέλη, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νέο Ηράκλειο, Νέο Ψυχικό, Νέος Κόσμος, Νίκαια, Ντράφι, Παιανία, Παλαιό Φάληρο, Παλλήνη, Παπάγου, Πειραιά, Πεντέλη, Πέραμα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πεύκη, Πικέρμι, Ραφήνα, Ρέντη, Ταύρο, Υμηττό, Φιλοθέη, Φιλοπάππου, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Χολαργός, Ψυχικό,