ΑΜΕΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλαμβάνω κάθε τεχνική εργασία

Εξυπηρετώ κάθε τεχνική ανάγκη

Σε όλη την Αθήνα και Αττική 

Εξυπηρέτηση &  Κυριακές & αργίες

 6932 860310    210 7520513 

Γιώργος Τρουλλινός 

6932860310

info@astyservice.gr

Υδραυλικά Καλοριφέρ

Αριθμός Αδείας 1626/Α

HOME ΑΠΟΡΙΕΣ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ON LINE ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ banner.astyservice.gr EMAIL LINK
Διαβάστε "Περί Δημοκρατίας και περί Κοινωνίας"

Αναζητήστε το περιεχόμενο των ιστοσελίδων μας μέσα από δεκάδες απαντήσεις μας σε ερωτήσεις και απορίες επσκεπτών. Αντι για τον  παραπάνω τίτλο ερώτησης μπορείτε να γράψετε άλες λέξεις πχ θερμοσίφωνας ή ηλιακός κλπ.

Απαντήσεις στις απορίες σας μέσα από την αναζήτηση του www.Google.com Υποβάλλετε σχετικές λέξεις και βρείτε εδώ τις σχετικές απαντήσεις

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 84.205.231.39 _ 84.205.231.39 _ _ _

Δεν λειτουργούν τα μισά σώματα καλοριφέρ.

Ερώτηση   Έχω ένα διαμέρισμα στον α΄ όροφο μιας 8 όροφης οικοδομής με πυλωτή, έτος κατασκευής 1992, με αυτόνομη θέρμανση. Κάθε όροφος έχει 2 διαμερίσματα. Ο ενοικιαστής μου παραπονιέται εδώ και καιρό πως στο μισό σπίτι δεν ζεσταίνονται τα σώματα καλοριφέρ και τα δωμάτια είναι παγωμένα.... Από τους ενοίκους μόνο 2-3 ανάβουν τα καλοριφέρ... Άλλοι μου είπαν ότι ευθύνεται η πίεση..... άλλοι να έχει κολλήσει η βαλβίδα με τη φούσκα.... άλλοι το δοχείο διαστολής ...κλπ.....και άλλοι για ατασθαλία από κάποιον στην ηλεκτροβάνα. Ποιά είναι η εκτίμησή σας για το πρόβλημα..... Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για την απάντησή σας.
Απάντηση  Για να ελέγξουμε με απλό τρόπο την εγκατάσταση της θέρμανσης , αφού βεβαιωθούμε ότι όλα τα σώματα έχουν νερό (έχει γίνει εξαέρωση) και οι διακόπτες των σωμάτων είναι ανοικτοί τότε ανοίγουμε τον θερμοστάτη στο τέρμα . Ανάλογα αν ο λέβητας λειτουργεί ήδη ή αν είναι παγωμένος θα περιμένουμε 10 – 20 λεπτά και στην συνέχεια θα ελέγξουμε ένα ένα τα σώματα. Ίσως κάποια να ζεσταθούν ποιο γρήγορα και άλλα ποιο μετά. Αν τα σώματα ζεσταθούν τόσο περίπου όσο και οι σωλήνες που έρχονται από το πάτωμα έχει καλώς διαφορετικά όσα σώματα ζεσταίνονται αισθητά λιγότερο θέλουν έλεγχο. Στο κάτω μέρος τους τα σώματα θα έχουν μία διαφορά θερμοκρασίας, πάνω θα είναι ποιο ζεστά και όσο ποιο κρύο είναι το σπίτι τόσο μεγαλύτερη θα είναι η διαφορά . Αν λοιπόν τα σώματα ζεσταθούν κοντά στην θερμοκρασία των σωλήνων που έρχονται από το δάπεδο τότε η εγκατάσταση είναι εντάξει διαφορετικά θα χρειαστεί έλεγχος για τον εντοπισμό της βλάβης. Τώρα αν έχουμε τον θερμοστάτη χαμηλά με αποτέλεσμα να σταματά την λειτουργία της θέρμανσης ή αν οι χώροι θέλουν περισσότερες ώρες θέρμανσης από αυτές που είμαστε σπίτι τότε σε αυτήν την περίπτωση έχουμε θέμα τρόπου χρήσης του καλοριφέρ.

Τρουλλινός Γιώργος 6932860310 Υδραυλικές εργασίες σε όλη την Αθήνα - Αττική Ελληνικό, Μελίσσια, Αχαρνές, Γαλάτσι, Δραπετσώνα, Δάφνη
Αν σας απασχολεί παραπλήσιο θέμα ρωτήστε συμπληρωματικά. Ακόμα μπορείτε να σχολιάσετε ή να προσθέσετε κάτι στην υπάρχουσα απάντηση.
 

Όνομα / επώνυμο

 (προαιρετικό)

e- mail

 (προαιρετικό)

Γράψτε εδώ την Ερώτηση/Σχόλιο/Απάντηση

Λύσεις για όλα τα μικρά ή ΜΕΓΑΛΑ τα εύκολα αλλά και τα δύσκολα τεχνικά προβλήματα

ΑΜΕΣΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

[ Νεότερες Ερωτήσεις ]

Βαλβιδα ασφαλειας μετά τον διακόπτη.

ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝ ΣΤΟ ΜΠΟΙΛΕΡ

Με κλέβουν στο πετρελαιο?

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΩΡΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Τζακια πολυκατοικιας

Κατανομή κοινοχρήστων με θερμιδομετρητές

Δαπάνη Πετρελαίου. Υπολογισμός βάση αγοράς ή τρέχουσας τιμής.

Ποιό είδος θέρμανσης είναι αποδοτικότερ & οικονομικό για μονοκατοικία σε χωριό των Ιωαννίνων

ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΩΝ Κ.Θ.

Κυκλοφορητής καλορηφέρ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑΣ

ΕΞΟΔΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΤΟΜΙΚΉΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Piestiko Se Efedria

Θερμοσιφωνας ξυλου

ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΙΤΡΑ

Δεν λειτουργούν τα μισά σώματα καλοριφέρ.

Έπιπλο μπάνιου και υγρασία.

Ερώτηση για αγορά ηλιακού

Τοποθετηση τζακιου

Δεν ζεσταινει ο ηλ θερμοσίφωνας.

ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΟΙΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ

Den Vgazei Zesto Nero O Hliakos 8ermosifonas

ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Δεν σβήνουν τα καλοριφερ

Ηλιακος Nobel..

Αποξήλωση δεξαμενής πετρελαίου.

Problima Me Ton Geitona Gia Ton Kapno Tis Kaminadas Moy

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

Απώλεια ζεστού νερού Boiler

Βλάβη στην θέρμανση των σωμάτων

[ Παλαιότερες Ερωτήσεις ]


Ρωτήστε μας οτιδήποτε σχετικό με την ύδρευση και τα υδραυλικά, βρύσες, μπαταρίες, καζανάκια, νεροχύτη, νιπτήρα, οτιδήποτε σχετικό με την θέρμανση και τον κλιματισμό με λέβητες καλοριφέρ, κεντρική θέρμανση και αυτόνομη, ηλεκτροβάνες και κυκλοφορητές, οτιδήποτε σχετικό με ζεστά νερά χρήσης από θερμοσίφωνα, ηλιακό, μπόϊλερ, ταχυθερμοσίφωνα ηλεκτρικό ή φυσικού αερίου και σύντομα θα σας απαντήσουμε εδώ στο site ή και στο email σας αν το επιθυμείτε (το email σας δεν θα είναι ορατό στο site)

Όνομα / επώνυμο

 (προαιρετικό)

e- mail

 (προαιρετικό)

Τίτλος Ερώτησης

Η ερώτηση σας

 

ΑΜΕΣΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Ελληνικό, Μελίσσια, Αχαρνές, Γαλάτσι, Δραπετσώνα, ΔάφνηΑγία Βαρβάρα, Αγία Παρασκευή, Αγιο Δημήτριο, Αγιοι Ανάργυροι, Αθήνα, Αιγάλεω, Αλιμος, Αμπελόκηποι, , Αμπελόκηποι, Ανάβυσσο, Αργυρούπολη, Αρτέμιδα, Ασπρόπυργος, Αχαρνές, Βάρη, Βάρκιζα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βριλήσσια, , Βύρωνας, Γαλάτσι, Γέρακα, Γκύζη, Γλυκά Νερά, Γλυφάδα, Γουδί, Δάφνη, Δαφνί, Δραπετσώνα, Εκάλη, Ελληνικό, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Ίλιο, Καισαριανή, Καλλιθέα, Καματερό, Κερατέα, Κερατσίνι, Κηφισιά, Κολονάκι, Κορυδαλλός, Κορωπί, Κρωπία, Λιόσια, Λυκόβρυση, Μάνδρα, Μαρούσι, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Μέτς, Μοσχάτο, Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Νέα Μάκρη, Νέα Πεντέλη, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νέο Ηράκλειο, Νέο Ψυχικό, Νέος Κόσμος, Νίκαια, Ντράφι, Παιανία, Παλαιό Φάληρο, Παλλήνη, Παπάγου, Πειραιά, Πεντέλη, Πέραμα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πεύκη, Πικέρμι, Ραφήνα, Ρέντη, Ταύρο, Υμηττό, Φιλοθέη, Φιλοπάππου, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Χολαργός, Ψυχικό,