τηλ. 6932 860310

   

Για όλα τα μικρά ή μεγάλα τα εύκολα ή δύσκολα τεχνικά προβλήματα

Γιώργος Τρουλλινός τηλ 6932 860310

ΑΜΕΣΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ

   
banner.astyservice.gr
 
                 
Υδραυλικός   Αριθμός  Αδείας 1626/Α
HOME ΑΠΟΡΙΕΣ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ON LINE banner.astyservice.gr EMAIL LINK
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2015 BLACK LIST SITES 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
                 
 6932 860 310   -   210 7520 513 
 
  Ανταλλακτικά ηλιακών
  Αυτόματο Πότισμα
  Αυτόνομη Θέρμανση Προβλήματα
  Δεξαμενή Πετρελαίου
  Εγκαταστάσεις θέρμανσης
  Εκδοση Κοινοχρήστων
  Εξαέρωση παροχής πετρελαίου
  Εσωτ. υδραυλικές εγκαταστάσεις
  Θερμομπόϊλερ
  Θερμοσίφωνες Αερίου
  Θερμοσίφωνες Ηλεκτρικοί
  Θερμοσίφωνες Ηλιακοί
  Θερμοσίφωνες Ηλιακοί Επισκευή
  Θερμοσίφωνες Ηλιακοί Συντήρηση
  Θερμοσίφωνες Ταχυθερμοσίφωνες
  Κανονισμός Δικτύου Ύδρευσης
  Κανονισμός Δικτύου αποχέτευσης
  Προσφορές σε Υλικά και Εργασία.
  Τιμοκατάλογος Προϊόντων
  Υδραυλική Εγκατάσταση
  Φίλτρα νερού
  Φυσικό Αέριο
 
Αναλαμβάνουμε την Έκδοση των

Κοινοχρήστων της πολυκατοικίας σας. Συμβουλεύουμε και υποστηρίζουμε τον Διαχειριστή. Υπηρεσίες ποιότητος χαμηλό κόστος.

Δεχόμαστε συνεργασία Πανελλαδικά με

  • Συνεργεία καθαριότητας.

  • Συνεργεία απολυμάνσεων.

  • Τεχνικούς διαφ. ειδικοτήτων.

Πληρ. Τρουλλινός Γιώργος 6932860310

 

ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ηλεκτρολογος 6944262188.

Πολυετής εμπειρία. Άμεση εξυπηρέτηση. Κατοικίες, Γραφεία,

Εργοστασιακοί χώροι. 

www.astyservice.gr/polyhron

 

Αντικατάσταση  θερμοσίφωνα ηλεκτρικού DURO GLASS 60 λίτρα 3-5 χρόνια εγγύηση από 120 ευρώ μαζί με την τοποθέτηση. 80 λίτρα  από 130 ευρώ ή ζητήστε προσφορά Τρουλλινός Γιώργος. 6932860310

www.astyservice.gr

 

Συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα

Μόνο 35 ευρώ ή ζητήστε προσφορά (Αντικάσταση Ανοδίου καθάρισμα Μπόιλερ Έλεγχος υγρών Γενικός έλεγχος ηλιακού. Τρουλλινός Γιώργος. 6932860310

www.astyservice.gr

 

Επισκευή εντοιχισμένου καζανακιού 

απο 35 ευρώ ή ζητήστε προσφορά. Επισκευή καζανακιών όλων των τύπων.  Τρουλλινός Γιώργος.6932860310

www.astyservice.gr

 

Αντικατάσταση ηλεκτροβάνας.

αυτόνομης θέρμανσης. Πλήρης μοτέρ και υδραυλικό μέρος Cim Siemens Jes κόστος από 70 ευρώ ή ζητήστε προσφορά. Τρουλλινός Γιώργος. 6932860310

www.astyservice.gr

 

Αντικατάσταση μπόιλερ ηλιακού θερμοσίφωνα 120 λίτρα από 340  ευρώ, Αντικατάσταση 160 λίτρα από 380 ευρώ ή ζητήστε προσφορά .Τρουλλινός Γιώργος. 6932860310

www.astyservice.gr

 

Αυτόματο Πότισμα


Σελίδες Θέματος 2    Μετάβαση στη σελίδα      |1 |2 |

Το αυτόματο πότισμα του κήπου ή της γλάστρας στο μπαλκόνι, είναι μία δοκιμασμένη αποδοτική και αξιόπιστη λύση που ταυτόχρονα μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε οικονομία στο νερό γιατί με την σωστή ρύθμιση της εγκατάστασης ποτίζουμε όσο νερό έχουν ανάγκη τα φυτά και όσες φορές χρειάζονται αποφεύγοντας έτσι την σπατάλη του νερού .
Ο σωστός σχεδιασμός του αυτόματου ποτίσματος και η επιλογή του κατάλληλου προγραμματιστή είναι σημαντικά και εξασφαλίζουν την απόδοση και την ποιότητα του όλου συστήματος. .
Στον σχεδιασμό του αυτόματου ποτίσματος λαμβάνουμε υπόψη τις ανάγκες των φυτών σε νερό και σε συχνότητα ποτίσματος και αν οι ανάγκες αυτές καλύπτονται από την υπάρχουσα παροχή νερού και η συχνότητα ποτίσματος είναι ίδια για όλα τα φυτά τότε το δίκτυο των σωληνώσεων αποτελείται από μία γραμμή κα ένα προγραμματιστή αυτόματου ποτίσματος Αυτή είναι και η συνηθισμένη μορφή του αυτόματου ποτίσματος σε ένα μπαλκόνι με μερικές γλάστρες ή σε ένα μικρό κήπο που οι ανάγκες των φυτών σε νερό είναι περίπου ίδιες και η υπάρχουσα παροχή νερού μπορεί να προσφέρει πότισμα ταυτόχρονα σε όλα τα σημεία ποτίσματος .
Όταν το αυτόματο πότισμα πρέπει να καλύψει διαφορετικές ανάγκες ποτίσματος σε ποσότητα νερού ή σε συχνότητα ποτίσματος τότε κάνουμε δύο ή περισσότερες ομάδες ποτίσματος που τις καλύπτουμε με ανεξάρτητες γραμμές νερού και τους αντίστοιχους προγραμματιστές αυτόματου ποτίσματος. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κεντρικό προγραμματιστή αυτόματου ποτίσματος με πολλά κανάλια που ελέγχουν και τον ανάλογο αριθμό ηλεκτροβαλβίδων που κάθε μία ηλεκτροβαλβίδα θα ελέγχει και μία γραμμή ποτίσματος στον προκαθορισμένο χρόνο και ώρα ποτίσματος και ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες ηλεκτροβαλβίδες.
Τα μέσα ελέγχου της ροής του νερού με σκοπό το αυτόματο πότισμα είναι οι προγραμματιστές αυτόματου ποτίσματος μπαταρίας οι προγραμματιστές αυτόματου ποτίσματος ρεύματος και οι χρονοδιακόπτες που μπορεί να ελέγχουν ηλεκτροβαλβίδα ή αντλία για νερό από πηγάδι ή πιεστικό με νερό από δεξαμενή.
Η είσοδος και η έξοδος των προγραμματιστών ή ηλεκτροβαλβίδων αυτόματου ποτίσματος έχουν σπείρωμα διαφόρων διαμέτρων για να καλύψουνν κάθε παροχή νερού. Οι σωλήνες του δικτύου του αυτόματου ποτίσματος είναι συνήθως πλαστικοί διαφόρων διαμετρημάτων με την διάμετρο των 16 χιλιοστών ως ποιο συνηθισμένη .Τα εξαρτήματα για την σωήνα αυτή του αυτόματου ποτίσματος καλύπτουν κάθε ανάγκη υπάρχουν δηλαδή ρακόρ γωνίες , τάφ, μαστοί, μούφες , συστολές κλπ τόσο βιδωτά εξαρτήματα όσο και εξαρτήματα φίς .Τα μπέκ είναι πολλών ειδών και καλύπτουν και αυτά όλες τις πιθανές ανάγκες μιας εγκατάστασης αυτόματου ποτίσματος.
Προσοχή θέλουν όλα τα σημεία της εγκατάστασης του αυτόματου ποτίσματος καθώς και η ρύθμιση της παροχής του νερού που αν υπερβαίνει κάποια όρια μπορεί να τρυπήσει ή να αποσυνδεθεί μία σωλήνα με αποτέλεσμα την διακοπή του αυτόματου ποτίσματος και την διαρροή του νερού σε ένα σημείο και αν κάτι τέτοιο συμβεί στο μπαλκόνι πιθανότατα να πλημμυρίσουμε εμείς ή ο κάτω όροφος.Δυστυχώς όμως συχνά τα κείμενα μου στο ίντερνετ όπως τώρα αυτό του αυτόματου ποτίσματος πέφτουν θύματα ψυχρών αντιγραφών και παρουσιάζονται σε ιστοσελίδες που το παίζουν περισπούδαστες.
Όπως αυτή του Φυτώριο Γ. Φρέρης που έχει αντιγράψει φράσεις από την ιστοσελίδα μου και με προσθήκη άλλων δικών του έστησε το μαγαζάκι του και περιμένει πελατεία. Παρά τις ενοχλήσεις η ιστοσελίδα μαϊμού με γράφει εκεί που γράφει και τους πελάτες της ...Το όλο κείμενο της ιστοσελίδας του είναι το παρακάτω.
ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
(Αυτόματο πότισμα Κατηγορία: Συμβουλές και Λύσεις
Η τροφοδοσία των φυτών μας με νερό είναι πολύ σημαντική και παίζει σπουδαίο ρόλο στην όψη και την υγεία τους.
Όπως και να χει γι άλλους το πότισμα είναι διασκέδαση και μέρος της απόλαυσης ενός κήπου και για άλλους αναγκαστική δουλειά. Αλλά και για τους πρώτους σε περίοδο απουσίας, τα φυτά μας κινδυνεύουν από ξηρασία. Το αυτόματο πότισμα του κήπου ή της γλάστρας στο μπαλκόνι, είναι μία δοκιμασμένη αποδοτική και αξιόπιστη λύση. Έχει αρκετά πλεονεκτήματα: 1. Ο χρήστης του κήπου έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο να χαρεί τον κήπο του και με διαφορετικούς τρόπους. 2. Τα φυτά ποτίζονται ακόμα και όταν λείπουμε. 3. Δεν σπαταλιέται νερό διότι το παρέχουμε με πολύ μικρό ρυθμό και κοντά στη ρίζα, χωρίς να πλημμυρίζει ή να διηθήται άσκοπα και μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε οικονομία στο νερό γιατί με την σωστή ρύθμιση της εγκατάστασης ποτίζουμε όσο νερό έχουν ανάγκη τα φυτά και όσες φορές χρειάζονται. 4. Προγραμματίζουμε πολύ νωρίς το πότισμα όταν δεν έχει ζέστη ή αέρα και έτσι δεν χάνουμε νερό από εξάτμιση, π.χ. στις 06:00 το πρωί ή ακόμη νωρίτερα. 5. Γνωρίζοντας την παροχή των μπεκ, των σταλλακτών κλπ και τις ανάγκες των φυτών σε νερό δίνουμε ακριβώς όσο πρέπει και όχι περισσότερο. 6. Τα φυτά μας αναπτύσσονται πιο σωστά. Ο σωστός σχεδιασμός του αυτόματου ποτίσματος και η επιλογή του κατάλληλου προγραμματιστή είναι σημαντικά και εξασφαλίζουν την απόδοση και την ποιότητα του όλου συστήματος. Στον σχεδιασμό του αυτόματου ποτίσματος λαμβάνουμε υπόψη τις ανάγκες των φυτών σε νερό και σε συχνότητα ποτίσματος και αν οι ανάγκες αυτές καλύπτονται από την υπάρχουσα παροχή νερού και η συχνότητα ποτίσματος είναι ίδια για όλα τα φυτά τότε το δίκτυο των σωληνώσεων αποτελείται από μία γραμμή και ένα προγραμματιστή αυτόματου ποτίσματος. Αυτή είναι και η συνηθισμένη μορφή του αυτόματου ποτίσματος σε ένα μπαλόνι με μερικές γλάστρες ή σε ένα μικρό κήπο που οι ανάγκες των φυτών σε νερό είναι περίπου ίδιες και η υπάρχουσα παροχή νερού μπορεί να προσφέρει πότισμα ταυτόχρονα σε όλα τα σημεία ποτίσματος . Όταν το αυτόματο πότισμα πρέπει να καλύψει διαφορετικές ανάγκες ποτίσματος σε ποσότητα νερού ή σε συχνότητα ποτίσματος τότε κάνουμε δύο ή περισσότερες ομάδες ποτίσματος που τις καλύπτουμε με ανεξάρτητες γραμμές νερού και τους αντίστοιχους προγραμματιστές αυτόματου ποτίσματος. )
Και επειδή έχω το θάρρος πλέον να προβώ και εγώ σε αντιγραφή των δικών του κειμένων σας παρουσιάζω και άλλα δικά του κείμενα το δικά του με κάθε επιφύλαξη… εγώ βέβαια παρουσιάζοντας τα κείμενα του υποβαθμίζω την αποκλειστικότητα τους στις μηχανές αναζήτησης και μοιράζομαι μαζί του κάποια θέση στη σειρά εμφανίσεις στις μηχανές αναζήτησης google κλπ.
(Μάϊος - Αυτό το μήνα φυτέψτε
Ο Μάιος είναι ο θερμότερος και τελευταίος μήνας της άνοιξης. Αυτός ο μήνας είναι ο πιο πολύχρωμος για τον κήπο και το μπαλκόνι και για να το εξασφαλίσετε, μην αμελείτε την τακτική λίπανση των φυτών. Πλέον το καλοκαίρι είναι κοντά και οι ανάγκες των φυτών σε νερό όλο και αυξάνονται. Φυτέψτε λοιπόν τα αγαπημένα σας φυτά! Αρωματικά βότανα και μυρωδικά όπως: Βασιλικό, Λεβάντα, Αρμπαρόριζα, Δάφνη, Δυόσμο, Δεντρολίβανο, Σέλινο, Άνηθο, Μαϊντανό, Φασκόμηλο, Μέντα, Σάλβια και Θυμάρι. Λουλούδια Ανθόφυτα όπως: Κατηφές, Βιόλα, Σκυλάκι, Αγριολούλουδο, Πετούνια, Σερφίνια, Βιολέτα, Γαρύφαλλο, χαμηλό Γαρυφαλλάκι, Κύπερο, Ζίννια, Γκαζάνια, Πανσές, Ιμπάτιενς, Πρίμουλα, Ηλίανθος, Ιπομέα, Γεράνι, Μπέλλα, Σέρμπερα, Μαργαρίτες,
Θάμνους όπως: Πικροδάφνη, Ποτέντιλα, Μανώλια, Φορσύθια, Καλλιστήμονα, Φούξια, Κρανέα, Τάμαριξ, Τιμπουχίνα, Γρεβιλέα, Βιβούρνο, Αβούτυλο, Πασχαλιά, Καμέλια, Αλόη, Μιμόζα, Ιβίσκος, Ορτανσία, Αζαλέα, Γαρδένια, Τριανταφυλλιά Αναρριχώμενα όπως:
Βίνκα, Αγιόκλημα, Μπιγκόνια, Γλυτσίνια, Πασσιφλόρα, Πανδορέα, Βουκαμβίλια, Ιπομέα, Κληματίδες, Παρθενόκισσος, Γιασεμί. Μην ξεχνάτε τους καρποφόρους θάμνους όπως Φραγκοστάφυλο, Μύρτιλο, Γκότζι Μπέρι, Γκουάβα, Ιπποφαές, Αβοκάντο, Στέβια και Παυλώνια. Συνεχίστε να φυτεύετε καρποφόρα δέντρα, αρκεί να αποφεύγετε τις ημέρες με υψηλές θερμοκρασίες και να τα ποτίσετε αμέσως για να μην διψάσουν. Φυτέψτε νέα καρποφόρα δέντρα όπως Αχλαδιά, Συκιά, Ακτινιδιά, Δαμασκηνιά, Ροδακινιά, Νεκταρινιά, Βερυκοκιά, Κυδωνιά και Αμυγδαλιά.
Εσπεριδοειδή όπως: Πορτοκαλιά, Μανταρινιά, Λεμονιά, Κουμ Κουάτ και Λάιμ. Η εποχή αυτή είναι κατάλληλη για όλα τα λαχανικά καλοκαιρινής συγκομιδής, όπως: Αρακάς, Κουκιά, Μαρούλι, Βλίτα, Καρότα, Ρόκα, Σκόρδα, Κρεμμύδια, Πράσο, Μελιτζάνες, Πιπεριές, Πιπερίτσες τσίλι, Τομάτες, Τοματάκια cherry, Αγγούρια, Κολοκύθια, Φασόλια, Αμπελοφάσολα, Πεπόνια, Καρπούζια, Φράουλα. Να θυμάστε ότι: Το πότισμα των φυτών πρέπει είναι πλέον συχνό, καθώς ο καιρός συνεχίζει να ζεσταίνει!
Ιούνιος - Αυτό το μήνα φυτέψτε...
Μπορούμε να σπείρουμε
Καλαμπόκια
Φασόλια
Κολοκύθια
Πεπόνια
Καρπούζια
Να μεταφυτεύσουμε*:
Ντομάτες
Πιπεριές
Μελιτζάνες
Αγγούρια
Κολοκύθια
Πεπόνια
Καρπούζια
*Μεταφύτευση εννοούμε ότι παίρνουμε το φυτό μας απο το γεωπόνο και το φυτεύουμε στο χωράφι μας. )

  

Προγραμματιστής αυτόματου ποτίσματος μπαταρίας με εβδομαδιαίο πρόγραμμα και ημερήσιο πρόγραμμα ποτίσματος. Λειτουργεί με μία μπαταρία 9 βολτ αλκαλική για ένα έτος. Συνδέεται σε βρύση με σπείρωμα ¾ και σε λάστιχο Φ16.


 


Σελίδες Θέματος 2    Μετάβαση στη σελίδα      |1 |2 |


ΑΜΕΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αναλαμβάνω   κάθε  τεχνική εργασία 
Εξυπηρετώ κάθε τεχνική  ανάγκη
Σε όλη την  Αθήνα και Αττική 24 ώρες

 Εξυπηρέτηση καί Κυριακές & αργίες

Τρουλλινός Γιώργος υδραυλικός

6932 860310 & 210 7520513

  

  

Προγραμματιστής αυτόματου ποτίσματος μπαταρίας με ημερήσιο πότισμα εως 3 φορές την ημέρα κάθε 1 2 3 ή 7 ημέρες και από 1 μέχρι 180 λεπτά διάρκεια ποτίσματος. . Λειτουργεί με μία μπαταρία 9 βολτ αλκαλική για ένα έτος. Συνδέεται σε βρύση με σπείρωμα ¾ και σε λάστιχο Φ16.


  

Προγραμματιστής αυτόματου ποτίσματος ρεύματος με δυνατότητα 2 έως 8 καναλιών ποτίσματος έως τρεις φορές την ημέρα από κάθε μέρα έως κάθε 31 ημέρες με δυνατότητα ρύθμισης του χρόνου ποτίσματος ανάλογα με την εποχή και μπορεί να συνδεθεί με με αισθητήρες βροχής, υγρασίας, θερμοκρασίας ή αέρα.


  

Ηλεκτροβάνα – ηλεκτροβαλβίδα κατάλληλη να συνδεθεί με προγραμματιστή αυτόματου ποτίσματος


  Τρουλλινός Γιώργος 2005-2014

website value
                 
                 
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece